The first school dayIdag är den första dagen på den nya terminen. Jag vill egentligen inte att skolan ska börja, jag vill ha mycket längre sommar lov. Men ändå så ska det bli roligt på någon konstigt sätt, läxor, men lektioner och prov ser jag verkligen inte fram i mot.

Just nu längtar jag riktigt mycket till hösten. Man kan ju inte annat än att älska: höst modet, att sitta inne en regning dag och titta på sin favorit serie och att ha massor att tid till att blogga. Dock ser jag absolut inte fram i mot vädret eller kylan!cut, cut, cut


Ny klippt tjej

Jag var tvungen att klippa av jätte mycket att mitt hår igår (okej, det kanske inte var så mycket men det känns så) Mitt hår var så himla slitet och ojämt klippt, och min ex-frisör hade klippt upp så mycket av mitt hår så det var super tunt. Jaja jag får leva med mitt (superkorta) hår, nu är det lite snyggare i alla fall ;)


110818Detta har jag på mig idag då det är lite höstigare ute.
Jeans från Jc, skinjacka från bikbok, sjal från veromoda och min ring är också från jc.


Im going to...


Yees the right. Just nu sitter jag förmodligen på flyget ner till Egypten där jag ska spendera en vecka med min familj. Det ska bli helt underbart att lämna sveriges dåliga väder och åka ner till solen.

Vi hörs när jag kommer hem!♥


She's Fancy


Bilden är lånad från Imfancy.blogg.se

Imfancy.blogg.se är en blogg som man måste besöka!
Hon har grym still, hon är sjukt vacker och hennes bilder är gryma.
En riktigt inspirerande blogg!


Caty - Day and night


Spola fram till 0:44 då börjar låten

Ni måste lyssna, hon är grym!

RSS 2.0