migraine

Nu sitter jag i min soffa och har precis titttat på youtube klipp.
Jag är ganska trött eftersom jag vaknade tre inatt och hade migrän, och jag somnade inte förens en timme efter det. Finns det någon som vet vad man kan göra om man får migrän mer än att ta värktabletter? och vilka värktabletter är bäst? Jag vet knappt vad jag ska göra när jag får ett migrän anfall, jag vill typ bara somna och vakna igen så är det borta.


Jag hoppas att någon av er kan hjälpa mig, då skulle jag bli jätte glad!♥


a book


Hej allasammans. Nu är jag hemma igen. Igår så Shoppade jag, Jin och Gen och sedan titade vi på bio. trevligt, trevligt var det. Jag köpte bara en bok Elsas mode (bilden) är det någon som har läst den? tyckte ni att den var bra? Jag har läst om den på några bloggar och de har skrivit att den är jätte bra. Så det hoppas jag att den är.

kram!♥


at the twins place


Hej. Just nu sitter jag hemma hos Jin och Gen. Vi har precis ätit nudlar och tittat på thai klipp. Nu står Jin i köket och sjunger och gen sitter mittimot mig och sjunger, haha. Som sagt så ska jag sova här inatt, så vi hörs imorgon.

puss♥


24 hours with the twins


Jin, Annie, Alice & Gen.

God morgon. Idag vaknade jag halv 8 för att jag skulle ducha innan vattnet stängdes av. Jag vet inte varför vattnen stängdes av, de skulle väl kolla rören eller något sånt.

Jag har precis städat mitt rum, packat och fixat till mig, för jag, Jin och Gen ska ha en heldag med shoppning, bio och sen sover jag hos de i natt.

Jag kommer inte kunna blogga så mycket tror jag. Kanske ikväll när jag kommer hem till Jin och Gen, då kan jag nog låna deras dator en stund, annars bloggar jag från min mobil.

Hoppas att ni får en bra dag!


the dogs


Hej alla! Nu har jag äntligen tid att blogga. Mamma badade precis hundarna och jag hjärlpte till att föna och borsta dem. Innan det så var jag ute på en runda med Algot, jag ville gå en lång runda men det ville inte han så han vaägrade gå det hållet jag ville gå, han ville gå hem. Algot brukar vilja gå lång rundor men han ville nog inte för att det är så kalt.

Imorgon så kommer jag nog inte kunna blogga alls, kanske ett liten inlägg på morgonen. För att jag och The twins ska ha en heldag i malmö. Mer om det imorgon.

kiss and hugs!♥


a swanGodmorgon ( eller ska jag säga lunch...?)
Snart ska jag gå ut med mina hundar i snö ovädert som har kommit.
Jag som trodde att det skulle bli vår snart, men jag får nog vänta lite till ser det ut som.

Bilden är fotade jag i lördags när jag och algot var ute på en lång runda.

kram!♥


i gonna meet Jin today


Godmorgon alla! Idag ska ja träffa Jin i stan. Vi ska fika och snacka, det var länge sen vi gjorde det sist. Men nu måste jag igentligen ducha och städa mitt rum, men att blogga är mycket roligare hihi ^^.

Dagens outfit kommer upp snart.

xoxo


Rachel and the gang


weheartit.com

Oj, glömde helt att skriva när jag kom hem igen. Men bilderna vissar jag imorgon,
jag tror att det blev några bra i allafall ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på världens bästa serie vänner!


im going to the sun

Snart ska jag och Algot gå ut och gå en lång runda i solen. Kamernan kommer så klart med, så jag hoppas på att jag kommer få några bra bilder. Vi hörs när jag kommer hem.

plus så kommer uppdateringen bli bättre denna veckan eftersom jag har lov!Like an angelSorry för dålig updatering hela veckan. Jag har varit sjukt upptagen med skolan, vi fick väldigt mycket läxor denne veckan. Men annars är allt bra, förutom att jag inte fick godkänt på ett prov, men jag får göra omprov.

Föresten bilden fotade jag nu i veckan. Vad tycks? jag blev ganska nöjd.

Men nu för ni ha en fortsatt bra söndag! ♥


In school

Nu sitter jag med gen i skolan och väntar på att vår lektion ska börja.
Jag slutar 15.00 idag så jag hör av mig när jag kommer hem.

Krya på dig bästavän! ♥


a wonderful summer jacket!


 
Är inte denna jackan underbar? Jag bara älskar den. Den skulle vara jätte snygg under vilken sommar klänning som helst eller skorts och ett over size linne och converse eller ett par gulliga ballerina skor. Tycker att mönsert inne i jackan är super gulligt. En självklar hiss! ♥

Kiss and hugs!


My cute phoneTitta så söt min mobil efter den lilla makeovern, hihi.  Jag fick "diamanterna" från  Gen. Om ni inte ser diamanten på den andra bilden är den på den stora knappen i mitten.

Skolan idag var helt okej faktist. Nu måste jag plugga svenska och engelska. Men jag lovar att det kommer fler inlägg idag. Ska nog hinna skriva något om en fotograf.

Kram!


Cutis from Hm

TidsinställtJag har helt fastnat för dessa suuuper söta sommar tunikerna från Hm.
De har nyss komit ut i butik. Jag tycker själv bäst om den som är i "puder färg".
Jag hoppas att denna är lika snygg på riktigt som på bild.

Hiss eller diss?♥


RSS 2.0